Yalova Üniversitesi    yabancidiller@yalova.edu.tr (0226) 815 5655

2023-2024 Akademik yılında hazırlık eğitimi almış ancak başarısız olmuş öğrencilerimizin Yalova Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği esaslarına göre talep ettikleri takdirde 1 yıl daha İngilizce hazırlık eğitimi alma (derslere devam etme) hakları bulunmaktadır. Derslere devam etmek isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki kayıt formunu en geç 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 23:59' a kadar doldurması gerekmektedir. Başvuru formunu belirtilen tarihe kadar doldurmayan öğrencilerimizin sınıflara yerleştirilmesi yapılmayacaktır.

Kayıt Formu İçin TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ!
Başvuru formunu doldurduktan sonra öğrencilerimizin 27 Eylül 2024 tarihine kadar 2024 Güz Yarıyılı harçlarını ödemeleri ve UBS sistemi üzerinden kayıt yenileme yapmaları gerekmektedir. (Bahsi geçen harç borcu hazırlık tekrarı yapan öğrenciler için otomatik tanımlanmaktadır.)