Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

YUNIFEST'22

12.05.2022 00:00 YALOVA ÜNİVERSİTESİ Festival

Yalova şehrinin en kapsamlı festivali olacak olan Yunifest’22  16-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.  Birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle renk vereceği, şehir ve üniversiteyi bir araya getirecek organizasyona gençlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda Covid-19 salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kalınan Yalova Üniversitesi Öğrenci Festivali (Yunifest), 16-20 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Sadece Yalova Üniversitesi öğrencilerinin değil, Yalovalılarında katılım sağlayabileceği Yunifest’22’, Yalova’nın en geniş kapsamlı festivali olacak. Ece Seçkin, Norm Ender, Manuş Baba, Grup Yaşlı Amca ve Gökçe Dinçer konserleriyle coşkulu bir şenlik ortamı sizleri bekliyor.

Organizasyon hakkında detaylı bilgi ve daha fazlası Instagram ve Twitter'da @yunifest22 adreslerinde.