2020-2021 Akademik Yılı 22 Eylül 2020 Tarihli İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı (Proficiency Exam) Duyurusu (ÖNEMLİ)

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı 22 Eylül 2020 tarihli İngilizce Muafiyet Sınavı (Proficiency Exam) yüz yüze yapılacaktır.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi tamamen uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirileceği için Yüksekokul Yönetim Kurulu kararınca 2020-2021 Akademik Yılı için herhangi bir seviye tespit sınavı yapılmayacaktır.

Sadece Muafiyet Sınavı yapılacağı için isteğe bağlı hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerin bu sınava girmesine gerek yoktur.

22 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan Muafiyet Sınavına girebilecek öğrenciler aşağıdaki gibidir:

a) 2018 girişli ve kayıtlı olan tüm öğrenciler (YÖS ile yerleşen Yabancı uyruklu öğrenciler dahil)

b) 2019 girişli ve kayıtlıu olan tüm öğrenciler (YÖS ile yerleşen Yabancı uyruklu öğrenciler dahil)

c) 2020-2021 Akademik Yılında ÖSYM tarafından Üniversitemize yerleştirilen ve eğitim dili %30 veya %100 İngilizce olan bölümlerin öğrencileri

Yukarıda belirtilen öğrencilerin sınava girebilmek için kayıt formunu en geç 18 Eylül 2020 Cuma günü saat 15:00'e kadar eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sınava katılacak öğrencilerin sayısına göre sınav bina ve salonları internet sitemizden duyurulacaktır.

NOT: 2020-2021 Akademik Yılında Üniversitemize YÖS ile yerleşen yabancı uyruklu öğrencilerin sınav tarihi 01 Ekim 2020'dir.

Sınav, sosyal mesafe kuralına uyularak az mevcutlu sınıflarda saat 10:30'da gerçekleştirilecektir. Riski azaltmak adına öğrencilerimizin HES kodunu Yabancı Diller Yüksekokulu personeline göstermesi zorunludur. Öğrencilerin sınavdan 30 dakika önce sınav binalarında bulunmaları, yanlarında kimlik ve sınav gereçlerini (kurşun kalem, silgi, kalemtıraş vb.) getirmeleri ve sınav süresince sosyal mesafe kuralına azami ölçüde dikkat etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...