2019 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAZIRLIK SINIFI DUYURUSU

2019-2020 Akademik yılında hazırlık eğitimi almış ancak başarısız olmuş öğrencilerimizin Yalova Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği esaslarına göre talep ettikleri takdirde 1 yıl daha İngilizce hazırlık eğitimi alma (derslere devam etme) hakları bulunmaktadır.  Derslere devam etmek isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki bilgileri en geç 01 Ekim 2019 Perşembe günü saat 15:00' a kadar doldurması zorunludur. Başvuru formunu belirtilen tarihe kadar doldurmayan öğrencilerimizin sınıflara yerleştirilmesi yapılmayacaktır.

(ÖNEMLİ)

Başvuru formunu doldurduktan sonra öğrencilerimiz 28 Eylül - 2 Ekim 2020 tarihleri arasında 2020 Güz Yarıyılı harçlarını ödemeleri ve UBS sistemi üzerinden kayıt yenileme yapmaları gerekmektedir. (Bahsi geçen harç borcu hazırlık tekrarı yapan öğrenciler için otomatik tanımlanmaktadır.)

Başvuru formu için tıklayınız.