2019-2020 Akademik Yılı 4.Modül Uzaktan Eğitim B1 ve B2 seviyeleri Mid-Exam Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı 4.Modül Uzaktan Eğitim B1 ve B2 seviyeleri Mid-Exam sınavı 15 Mayıs 2020 tarihinde (bugün) saat 22:00'da UBS sisteminde aktif hale gelecek ve 17 Mayıs 2020 Pazar günü saat 22:00'da sonlanacaktır. Belirtilen günler ve saat dilimleri arasında istediğiniz zaman UBS sistemi üzerinden sınava girebilirsiniz.

Sınav süresi 150 dakikadır. Tek giriş hakkı olduğu için sınavı bitirmeden ve kaydetmeden kesinlikle sistemden çıkış yapmayınız. Sistem bir kere sınava giriş yaptıktan sonra çıkıldığı takdirde tekrar girişe izin vermeyecektir.

İnternet bağlantınız ile ilgili kesinti ve sorun yaşamamak adına kablolu ethernet bağlantısını kullanmanız önerilir. Mobil cihazlardan sınava girecek öğrencilerimizin hem Wifi hem de mobil verilerini açık tutmaları ve şarj durumlarına dikkat etmeleri önerilir.

B1 sınavında 85 puanlık test bölümü ve buna ek olarak 15 puanlık paragraf yazma bölümü olacaktır.

B2 sınavında 75 puanlık test bölümü ve buna ek olarak 25 puanlık essay yazma bölümü olacaktır.

NOT 1: Belirtilen soru türleri dikkate alındığında sınav sürenizi dikkatle ayarlamayı unutmayınız. 150 dakikalık süre içinde tüm soruların cevaplanması ve kaydedilmesi gerekmektedir.

NOT 2: Sınav esnasında sorular arasında geçiş yapmaya izin verilecektir. Bu yüzden, zaman kaybı yaşamamak adına emin olamadığınız soruları geçip tekrar geriye dönebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz...