2012-2013 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı

24.09.2012 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Yard. Doç. Dr Fahri APAYDIN, Müdür Yardımcımız İ. Soner AYHAN ve tüm akademik personelin katılımıyla 2012-2013 akademik yılında yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon toplantısı yapılmıştır.

Toplantı iki oturumda gerçekleştirilmiş olup, üniversitemize yeni başlayan öğrencilere yüksekokulumuz ve hazırlık eğitimi hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Tüm akademik personelimizin öğrencilere kendilerini tanıttığı toplantının soru-cevap bölümünde öğrencilerin soruları bizzat müdürümüz tarafından cevaplandırılarak öğrencilerin merak ettiği konular aydınlatılmıştır. Toplantı Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Fahri APAYDIN’ın tüm akademik personele ve öğrencilere başarı dilekleriyle sonlandırılmıştır.